La Casa d’Oficis de Vista Alegre X encara l’estiu en plena forma

La Casa d’Oficis de Vista Alegre X encara l’estiu en plena forma

Els i les alumnes treballadors/es dels diferents mòduls del programa de la Casa d’Oficis, han continuat desenvolupant diverses actuacions al barri durant el mes de juliol i afronten ara les merescudes vacances abans de reprendre la plena activitat al setembre.

El passat 28 de juliol va finalitzar el Casal d’Estiu Vista Alegre Activa organitzat pels i les alumnes treballadors/es del mòdul d’Atenció a les persones de la Casa d’Oficis X, amb la col·laboració de l’empresa PAIDO.

Al llarg de les quatre setmanes de duració del casal, han passat al voltant de 80 infants que dia a dia han pal·liat la calor amb activitats d’aigua, sortides a la natura, platja i piscina.

Pel que fa als i les treballadors/es del mòdul de Capacitació digital i creació 3D, i donat l’èxit de l’anterior edició, van replicar durant els mesos de juny i juliol el casalet tecnològic per a joves d’entre 8 i 14 anys. A més, la pròxima setmana finalitzen les formacions d’introducció a la informàtica per a la ciutadania, que es reprendran a la tornada de les vacances d’estiu.

Finalment, els i les treballadors/es del mòdul de Manteniment i rehabilitació d’habitatges, han estat immersos l’últim mes en la rehabilitació de l’espai ONLab de Vista Alegre, combinant la formació i l’aplicació en el paviment de microciment en col·laboració amb la Fundació Laboral de la Construcció (FLC).

Amb l’arribada del mes d’agost, els i les alumnes treballadors/es del projecte de la Casa d’Oficis donen la benvinguda a l’estiu i aprofiten aquest descans per recarregar energies i tornar al setembre amb la represa de les diferents activitats formatives i laborals.

Deja un comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *