Els i les joves participants de la IX edició de la Casa d’Oficis arriben a la fase de contractació

Els i les joves participants de la IX edició de la Casa d’Oficis arriben a la fase de contractació

Finalitzat el període de sis mesos de formació i aprenentatge, els vint-i-quatre joves alumnes han sigut contractats per l’Ajuntament de Castelldefels fins al pròxim 31 d’octubre, per tal de poder aplicar en l’entorn professional tots els coneixements adquirits.

Amb la seva col·laboració i dinamització a la Festa de la Primavera del barri que va tenir lloc el passat 30 d’abril, els i les joves de la IX edició de la Casa d’Oficis de Vista Alegre van posar punt final a la primera fase del programa. Tot seguit, i amb la signatura del contracte professional amb l’Ajuntament de Castelldefels, els 24 joves participants desenvoluparan fins al 31 d’octubre vinent les seves tasques laborals en obres i serveis públics segons l’especialitat escollida. Al llarg de tot aquest semestre de contractació rebran la formació professionalitzadora i transversal que mana el contracte.

Així, el mòdul de Manteniment i rehabilitació s’ubicarà en diferents espais municipals, equipaments educatius i centres cívics del barri, on duran a terme tasques de rehabilitació i sanejament. Per la seva part, els alumnes del mòdul d’Atenció a les persones treballaran en la dinamització del casal d’estiu de Vista Alegre, i també en projectes de col·laboració amb altres entitats, com per exemple el Servei d’Intervenció en Espai Públic (SIEP).

Cursos d’informàtica i noves tecnologies oberts a tothom

Finalment, el mòdul de Capacitació digital i creació 3D, novetat d’enguany, organitzarà i oferirà diferents cursos per a aquelles persones que es vulguin posar al dia amb les noves tecnologies. Aquestes formacions es realitzaran al llarg dels pròxims mesos, en horari de matí i tarda a escollir. Les inscripcions ja estan obertes (clica sobre la imatge per accedir al formulari):

Un any més la Casa d’Oficis de Vista Alegre brinda als joves del barri un programa mixt de formació i treball, organitzat per l’Ajuntament de Castelldefels i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Tot emmarcat dins del projecte “Treball als Barris, orientat a la inserció laboral de persones joves menors de 30 anys mitjançant la qualificació professional, perquè els participants aprenguin un ofici en un context de treball real.

Deja un comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *