Consum responsable i reducció de riscos a la Casa d’Oficis de Vista Alegre

Consum responsable i reducció de riscos a la Casa d’Oficis de Vista Alegre

Les i els alumnes de la Casa d’Oficis han participat en el programa Energy Control, que proporciona eines i assessorament als i les joves per conscienciar-los dels riscos del consum excessiu de drogues i altres substàncies addictives

Durant els mesos d’abril i maig, els i les joves treballadors/es de la Casa d’Oficis de Vista Alegre han assistit a tres sessions del projecte Energy Control. Un programa d’intervenció des de la prevenció i la reducció dels riscos del consum recreatiu de drogues, desenvolupat per l’Associació de Benestar i Desenvolupament (ABD).

Com està contemplat en la modalitat de contracte d’alternança dels i les joves de la Casa d’Oficis, tots tres mòduls compatibilitzen les seves tasques laborals amb formació continuada, especialitzada i transversal.

La realització d’aquesta formació es va valorar positivament per poder donar resposta a les necessitats detectades en el segment de població generacional que acull el programa de la Casa d’Oficis de Vista Alegre.

Ambdós projectes han acordat realitzar un seguit de tres sessions programades amb l’objectiu de conscienciar i reflexionar amb relació al concepte de consum responsable, oferint estratègies per reduir els seus riscos i augmentant alhora la informació al voltant de les drogues.

La bona acollida d’aquestes sessions ha generat bones sinergies i continuarem treballant conjuntament per poder abordar altres consums que generen addicció, com el de les pantalles, els videojocs i les relacions virtuals en general.

Deja un comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *