Balanç del primer mes de contractació dels i les alumnes treballadors/res de la Casa d’Oficis

Balanç del primer mes de contractació dels i les alumnes treballadors/res de la Casa d’Oficis

Els i les alumnes participants del programa Casa d’Oficis finalitzen el seu primer mes de contractació en alternança per l’Ajuntament de Castelldefels. Al llarg d’aquests primers 30 dies, els i les alumnes treballadors/res dels tres mòduls han estat aplicant els coneixements adquirits en la primera fase en els diferents àmbits d’actuació en els quals treballen.

El mòdul d’Atenció a les persones ha estat realitzant tallers de bijuteria d’argila polimèrica i resina amb el grup de dones del Centre Cívic de Vista Alegre. Totes les persones participants van poder emportar-se a casa les seves joies personalitzades i fabricades per elles mateixes.

A més, el passat divendres 26 de maig, van pintar dos murals participatius amb el concepte de comunitat, recollit prèviament en accions de dinamització comunitària i en un treball compartit amb AVIVA. Podeu trobar-los a les pistes esportives de l’espai del Centre Cívic de Vista Alegre: https://goo.gl/maps/D5Wzw9kXAP6TmzQk9.

El mòdul de manteniment ha estat executant tasques de rehabilitació en diferents espais municipals: a l’AV de Vista Alegre, a l’Espai Ca la Seca, al Cementiri municipal… Els treballadors van assistir a la fira de construcció Construmat per familiaritzar-se amb els materials i empreses del sector, i veure les innovacions per poder aplicar les tècniques de treball actuals en el desenvolupament de les seves tasques.

Pel que fa al mòdul de Capacitació digital i creació 3D, està impartint cursos TIC a la ciutadania. Les temàtiques giren entorn de la Introducció a la informàtica (PC, mòbil, Word, Excel…). Formacions que replicaran al llarg de tota la fase de contractació a l’edifici ONLab de Vista Alegre. Inscripcions disponibles al 93 635 25 75.

En els mesos que segueixen, els i les joves treballadors/res del primer mòdul s’encarregaran de dinamitzar el casal d’estiu i altres activitats de caràcter social amb els companys del SIEP, mentre que els del segon mòdul continuaran amb el manteniment d’espais municipals, coordinant les tasques amb altres àrees de l’ajuntament. Els de l’especialitat digital, com a última incorporació de la “Casa”, han començat col·laboracions innovadores amb el departament de comunicació, com la confecció de les lletres en 3D del debat electoral.

Deja un comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *