El jove alumnat de la Casa d’Oficis de Vista Alegre arriba a la fase de contractació

Después de seis meses de formación en una de las tres especialidades del proyecto, los 19 jóvenes de la Casa de Oficios llegan a la fase de contratación. Desde el día 1 de mayo y a lo largo de seis meses, desarrollarán las tareas laborales relativas a su módulo, aplicando los conocimientos adquiridos en la primera fase en los diferentes ámbitos de actuación en los cuales se han especializado.

El mòdul d’Atenció a les persones ha estat elaborant tallers al Centre Cívic de Vista Alegre amb gent gran, i desenvolupant un projecte d’observació de patis en diferents escoles i cases dels infants del municipi. A partir d’ara, i seguint amb la continuïtat d’aquests projectes, els sis joves que componen aquest mòdul iniciaran la programació i el desenvolupament de les activitats programades pel Casal d’Estiu Vista Alegre Activa 2024.

El mòdul de Manteniment i rehabilitació d’habitatges iniciarà diferents tasques de rehabilitació d’espais municipals. Com en cada edició, aquest mòdul portarà a terme durant els pròxims sis mesos de contracte tasques de pintura, obres de paleta i altres arranjaments en diferents espais municipals de Castelldefels, en col·laboració amb diferents àrees de l’Ajuntament.

Finalment, el mòdul de Capacitació digital i creació 3D posarà en marxa un any més diferents píndoles formatives obertes a tota la ciutadania d’iniciació a la informàtica, aplicacions mòbils i programes d’edició 3D. A més, col·laborarà amb el departament de Comunicació de l’Ajuntament i ajudarà amb la creació de continguts per algunes de les xarxes socials del municipi.

Vols viure el dia a dia de Casa d’Oficis? Pròximament, podràs seguir-nos per xarxes socials a través del nostre perfil d’Instagram: @casadoficisvistalegre.

+ INFORMACIÓ:

Deja un comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *